Miért válasszon minket?

Vendéglőnk egyike azon kevés helyeknek, amelyekről azt tartják, hogy az étlapon talált fogások a jól bevált receptek alapján készülnek. A kínálat természetesen a klasszikus magyar konyha ízeit követi.A vacsora menü össze-állításában az Önök igényeit tartjuk szem előtt.

A vacsora és az azt követő lakodalom helyszínéül a benti terem (max 160 fő) illetve egy rendezvénysátor (max 300 fő) áll rendelkezésre. A sátorban 40-300 főig alkalmas tábla asztalos és 40-180 főig kör asztalos ültetett fogadásra.

Egyik fő tevékenységünk esküvők teljes körű vendég-látóipari lebonyolítása, ahol kiválóan tudjuk kamatoztatni a több mint 14 éves vendéglátásban szerzett tapasztalatunkat. Személyzetünk figyelmes-sége, készséges és barát-ságos rendelkezésre állása biztosítja, hogy vendégeink jól érezzék magukat.

Ha a minden napjaik nem engedik meg, hogy elegendő időt fordítsanak a Nagy Nap dekorációjának megtervezés-ére, akkor készséggel állnak az Önök rendelkezésére a tapasztalt és szakképzett dekoratőreink.

Lakodalmas ajánlatunk a 2024-es évre!
A rendezvény teljes lebonyolítását a vacsorával, svédasztallal, korlátlan italfogyasztással:18.900Ft/fő
1-3 éves gyerekek fogyasztása kedvezményes áron!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal!

Visszahívás: Igen Nem

Vendégeink mondták..

2017. Július 15-én tartottuk itt a lagzinkat. Ennél jobb helyet nem is választhattunk volna. Az ètel nagyon finom volt, a kiszolgálás pedig a legjobb :) nagyon szépen köszönjük! Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani ezt a helyet. :)

Nem először rendeltem a Szélmalomból sültes tálakat, ízletes és bőséges adagokat kaptunk mindig, pénztárcabarát árakon! Nem hiába döntöttünk úgy, hogy itt lesz a lakodalmunk idén! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! :)

Isteni finom esküvői menü, parádés kiszolgálás! Gyönyörű dekor! (Weddingdekor) :)